Телефон за връзка: Варна: 0899/409 212, 052/690 448, Шумен: 0878/503 616|db_clima@abv.bg
//Профилактика на климатици Варна и Шумен
Профилактика на климатици Варна и Шумен2022-11-07T17:44:34+00:00

Профилактика на климатици от D&B Clima

Извършване на профилактика на климатичната система във вашия дом или офис е от изключителна важност за добрата ѝ функционалност. Годишната профилактика може да предпази топлобменника ви може да го предпази от евентуални бъдещи проблеми. Причините за срив в климатичната ви система може да се дължи на много фактори. Едни от лесно отстраняемите проблеми са свързани с натрупване на прах около важни части на системата или разпространение на неприятни миризми.

Заявка за редовната профилактика от ваша страна може да окаже добро влияние въху ефективността на климатика и така да се увеличи значително живота му.

Проверката на външното и вътрешното тяло на климатика е необходимо да се извършва от професионалист с дългогодишен опит в сферата. Именно поради тази причина ние от D&B Clima предлагаме цялостна профилактика на климатици и климатични системи и включва почистване на топлообменника с препарат, почистване на филтрите и пластмасата на вътрешното и външното тяло, проверка на дренажната система, проверка за хладилен агент почистване на кондензната вана. Също така извършваме проверка на работните характеристики на климатика, които включват проверка в температурата, наляганията и общ преглед на състоянието.

В случаите, когато климатикът е слабо замърсен се прави стандартна профилактика, но при по-силно замърсени уреди се налага да се извърши цялостно демонтиране и почистване. Ние от D&B Clima съветваме всички наши клиенти да правят заявка за редовното почистване на филтрите на климатика, за да се спаси от евентуални повреди.

Извършване на профилактика на вашия климатик два пъти в годината е сигурна гаранция за добра ефективност на климатика ви.

Тип профилактика Цена в лв.
Профилактика на климатик до 18000 BTU 50.00
Профилактика на климатик над 18000 BTU 70.00
Профилактика на колонни и касетъчни 100.00